Min stora köksidol är min far. Som jag kanske har skrivit någon gång var det alltid han som lagade maten hemma när jag växte upp. Pappa lagade mat, mamma bakade. Alltid utan recept. Så är det fortfarande - när han lagar mat, vill säga. Sedan han blev pensionär har han nämligen börjat baka också. Med recept. Och måttsats. Imponerande! Hur som helst, den här dressingen gjorde han när det vankades burgare. Funkar utmärkt även till veggoburgare, kan tilläggas. Eller som dip till grönsaker eller pommes frites. För övrigt har Coop en vegansk lättmajonnäs, som nästan är gratis:-).
PAPPAS BURGARDRESSING
1 msk bostongurka
3 msk vegansk majonnäs
2 msk ketchup
½-1 tsk ättiksprit
socker efter behag
Rör ihop alltsammans. Klart!
Gott nytt år till er! Hoppas ni får er lägenhet såld för dyra pengar. Så underbart att få flytta till ett sådant stort hus! Pussa Pys från oss!
SvaraRadera