torsdag 20 oktober 2011

Trattkantarellröra

Halleluja, kameran är återfunnen! Mannen var dock inte hemma med den när jag lagade mat, så jag fick återigen ta till videokameran för att föreviga denna goda röra (och därför kommer bilden senare). Till den serverades gryn kokta i svampbuljong, kokt brysselkål, hemodlade morötter, stekt aubergine samt blandade naturella nötter. Pysen ville ha pasta, så han fick det till istället. Man kan nog ha röran som tillbehör till vad som helst. Gott var det i alla fall!

TRATTKANTARELLRÖRA
300 g trattkantareller
1 gul finhackad lök
2 finhackade vitlöksklyftor
2 hackade tomater
1 liten dutt spiskummin
1 stänk soja
1 tsk senap (Slotts vanliga)
1 msk naturell sojayoghurt

Fräs svampen till nästan all vätska har kokat in. Tillsätt löken och fräs den genomskinlig. Blanda ner vitlök, tomater och spiskummin och låt puttra i 10-15 min till. Rör ner soja, senap och yoghurt. Klar att avnjutas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar