Sidor

måndag 3 maj 2010

Skramlad tofu

Överträffar mig själv - massa god mat! Detta åt vi till middag igår. Liknar omelett, enligt mannen, som åt med stor förtjusning. Servera gärna med sallad och bröd!

SKRAMLAD TOFU, 1 port
4 skivade champinjoner
½ skivad gul lök
½ skivad röd lök
2 grovrivna potatisar
½ grovriven morot
5 cm grovriven squash
200 g mosad tofu
1 msk näringsjästflingor
½ dl vatten
1 krm gurkmeja
1 msk fryst basilika
vegeta-krydda utan smakförstärkare

Fräs lök och svamp i olja tills det får lite färg. Tillsätt potatis, morot och squash. Stek vidare under omrörning på medelvärme i ca 10 min. Mosa under tiden ihop tofu med näringsjäst, vatten, gurkmeja och basilika. Tillsätt. Låt bli varmt. Strö över vegeta-kryddan. Klart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar