Sidor

fredag 19 februari 2010

Spenatröra till pasta

En helt galet intensiv vecka går mot sitt slut... Jag HAR faktiskt tagit mig lite tid att laga mat ändå, men har inte hunnit uppdatera här. Godast på länge var middagen i tisdags; pasta med spenatröra. Här är receptet! Jag använde naturligt glutenfri fiberpasta, den är faktiskt godare än vanlig pasta för er som inte har testat!

SPENATRÖRA, 1-2 stora portioner
30 g grovriven rotselleri
1 grovriven morot
ev. ½ strimlad purjolök (minns inte om jag hade i det)
1 stor finhackad vitlöksklyfta
250 g bladspenat
3 strimlade soltorkade tomater
2 msk sojamjölk
2 msk ajvar reilish (gärna stark)
Naturligt glutenfri fiberpasta "penne"

Tina bladspenaten (annars tar det väldigt lång tid...). Fräs selleri, morot, vitlök och ev. purjolök en stund. Tillsätt spenat och soltorkade tomater. Låt puttra en stund tillsammans med 2 msk sojamjölk. Smaka av med ajvar reilish. Blandas gärna med kokt pasta innan servering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar